BITXOS un diari per kanalla

BITXOS un diari per kanalla

Diari Bitxos

Subscripció anual

22 números
Periodicitat quinzenal

 

Tens entre 0 i 110 anys? T'agrada estar informat sobre tot el que passa al món?

Si als teus nens els agrada rebre el diari a nom seu i no paren de preguntar-te sobre les notícies d'actualitat, no ho deixis per després i ajuda'ns a seguir informant els més petits de la casa sobre les notícies d'actualitat d'una manera divertida, educada i interactiva.

Volem introduir l'hàbit de lectura de la premsa escrita entre els més petits per ajudar-los a crear-se opinions pròpies alhora que despertem la seva curiositat per saber.


Edició Paper

subscripció anual 66.00 €

Vull subscriure'm

Quina és l'edat recomanada?

Recomanen que grans i petits llegiu el diari Bitxos, perquè a tothom li agrada estar informat i passar una bona estona . En cas que els nens i nenes vulguin llegir per ells mateixos, aleshores ho recomanem a partir dels 7 anys. Amb aquesta subscripció rebràs 22 números, el primer serà el corresponent a la data de subscripció (a l'Agost la redacció de Bitxos se'n va de vacances i no editen cap diari)

Què rebré?

Amb la subscripció rebràs 22 números amb una periodicitat quinzenal.

Quan els rebré?

El diari Bitxos té una periodicitat quinzenal (excepte el mes d'agost que no editem). Fem els enviaments per correu postal el primer dia laboral de la primera i segona quinzena de cada mes. Hauries de rebre el teu número pocs dies després, depenent de l'agilitat de correus.

Quan em carregareu el càrrec a la targeta?

El càrrec a la targeta es realitza al moment que facis la teva compra. Si ja estàs subscrit, el proper pagament es realitzarà l'any vinent. No obstant això, rebràs un mail per avisar-te uns dies abans de la renovació.

Que he de fer si vull cancel·lar la meva subscripció?

Ens sentirem tristos que ens deixis, però no hi ha cap problema. Només cal que ens escriguis a subscripcions@bitxos.cat una setmana abans que venci la teva subscripció i donarem de baixa la teva subscripció.

Tinc més preguntes

Si tens algun dubte sobre les subscripcions, pots escriure'ns un correu electrònic a subscripcions@bitxos.cat i respondrem els teus dubtes.