BITXOS un diari per kanalla

BITXOS un diari per kanalla

Diari Bitxos

Barça, un equip campió!

núm. 09
1ª quinzena maig

 

A la primavera hi ha un munt de notícies esportives! La victòria del Barça, els triomfs d'en Rafa Nadal, el Giro d'Itàlia, la secció d'esports d'en Manolo "El Catxes" treu fum!

En aquest número també fem una repassada a l'actualitat, parlem de la gran tasca de l'ONG Proactiva Open Arms, sabrem quan plàstic és capaç de consumir una sola persona en un any i veurem com es construeixen cases amb impressores 3D!

El diari Bitxos explica notícies d'adults als nens!


Edició Paper

preu edició 3,00 €

Comprar edició

subscripció anual 66.00 €

Vull subscriure'm

Quina és l'edat recomanada?

Recomanen que grans i petits llegiu el diari Bitxos, perquè a tothom li agrada estar informat i passar una bona estona . En cas que els nens i nenes vulguin llegir per ells mateixos, aleshores ho recomanem a partir dels 7 anys. Amb aquesta subscripció rebràs 22 números, el primer serà el corresponent a la data de subscripció (a l'Agost la redacció de Bitxos se'n va de vacances i no editen cap diari)

Què rebré?

Amb la subscripció rebràs 22 números amb una periodicitat quinzenal.

Quan els rebré?

El diari Bitxos té una periodicitat quinzenal (excepte el mes d'agost que no editem). Fem els enviaments per correu postal el primer dia laboral de la primera i segona quinzena de cada mes. Hauries de rebre el teu número pocs dies després, depenent de l'agilitat de correus.

Quan em carregareu el càrrec a la targeta?

El càrrec a la targeta es realitza al moment que facis la teva compra. Si ja estàs subscrit, el proper pagament es realitzarà l'any vinent. No obstant això, rebràs un mail per avisar-te uns dies abans de la renovació.

Que he de fer si vull cancel·lar la meva subscripció?

Ens sentirem tristos que ens deixis, però no hi ha cap problema. Només cal que ens escriguis a subscripcions@bitxos.cat una setmana abans que venci la teva subscripció i donarem de baixa la teva subscripció.

Tinc més preguntes

Si tens algun dubte sobre les subscripcions, pots escriure'ns un correu electrònic a subscripcions@bitxos.cat i respondrem els teus dubtes.